Boek een kamer

Reserveer online

Van 7 november t/m januari (m.u.v. de kerstvakantie) zijn er wijzigingen in onze openingstijden. Ons restaurant is iedere dinsdag gesloten, dit betekent dat de check-in op deze dag in Badhotel Domburg plaatsvindt. Hiernaast is ook het ontbijt en check-out op dinsdag t/m vrijdag in Badhotel Domburg. Het hotel ligt op een steenworp afstand van By Juuls.

Boutique Hotel & Restaurant By Juuls bevindt zich in de hoofdstraat van Domburg. Een perfecte locatie dus voor wie graag uiteenlopende winkels bezoekt; van een kleding-, interieur-, of cadeauwinkel, maar ook een expositie in het Marie Tak van Poortvliet museum is zeker een bezoek waard.  Liefhebbers van natuur kunnen hier ook goed terecht; een frisse neus halen op het brede zandstrand van Domburg, of een flinke wandeling maken door natuurgebied de Manteling behoort ook tot de mogelijkheden. De steden Middelburg, Vlissingen en het pittoreske Veere liggen op ca. 15 minuten rijden met de auto. Weer of geen weer, er is genoeg te beleven tijdens je verblijf By Juuls!

Onze kamers en suites zijn comfortabel ingericht en hebben gratis, onbeperkt Wifi. Het is mogelijk om één kinderbed te plaatsen. Dit kan tijdens de reservering aangevraagd worden en is niet op alle hotelkamers en suites mogelijk. Alle kamers en suites bevinden zich op verschillende etages in het hotel en zijn alleen per trap te bereiken. Aan een parkeerplaats hebben wij al gedacht; per kamer of suite is er 1 parkeerplaats gereserveerd op 300 meter afstand van het hotel. Op de dag van aankomst kan er geparkeerd worden vanaf 13.00 uur en op de dag van vertrek kan de auto blijven staan op onze parkeerplaats tot 12.00 uur.

Hotelkamers & Suites

Ontdek de hotelkamers en suites die Boutique Hotel By Juuls te bieden heeft.

 

Lees meer
By Juuls Domburg Strand

Arrangementen

Bekijk onze arrangementen.

Arrangementen
Hotel Domburg strand

Omgeving

Ontdek de omgeving van Domburg.

 

Lees meer