Boek een kamer

Praktische informatie

 • Alle kamerprijzen zijn op basis van logies en ontbijt.
 • Het gehele hotel beschikt over gratis WiFi.
 • Wij serveren het ontbijt dagelijks tussen  09.00 uur – 11.00 uur.
 • In de hotelkamers is één extra kinderbed toegestaan. Dit dient altijd bij de reservering te worden aangevraagd en is niet op alle kamers mogelijk.
 • Inchecken doet u op de dag van aankomst tussen 15.00 uur – 18.00 uur.
 • Uitchecken doet u op de dag van vertrek tussen 09.00 uur -11.00 uur.
 • *Er is 1 parkeerplaats per kamer inbegrepen. Wij hebben een parkeerplaats voor onze hotelgasten op 300 meter afstand van het hotel. U heeft een sleutel nodig om op onze parkeerplaats te komen. Deze dient u op te halen bij de receptie in ons restaurant, u kunt dan ook meteen de bagage uitladen. Wij zullen u direct uitleggen hoe u bij onze parkeerplaats komt. U kunt op de dag van aankomst vanaf 13.00 uur parkeren en op de dag van vertrek uw auto laten staan op onze parkeerplaats tot 12.00 uur.
 • Huisdieren zijn in ons hotel en restaurant niet toegestaan.
 • De hotelkamers zijn alleen te bereiken per trap. Er is geen lift aanwezig in het hotel.
 • Wij hanteren een niet-roken beleid in ons gehele hotel en restaurant. Roken is dus ook niet toegestaan op de balkons van onze hotelkamers en in de buitenruimten van het hotel en restaurant.
 • Het is mogelijk om fietsen te huren, à € 9,50 per dag en € 5,00 voor een halve dag. Ook kunt u kiezen voor kinderfietsen, tandems en kinderzitjes. Een fiets boekt u eenvoudig tijdens uw online reservering, of stuur een e-mail naar info@byjuuls.nl.
 • Van 7 november t/m januari (m.u.v. de kerstvakantie) zijn er wijzigingen in onze openingstijden. Ons restaurant is iedere dinsdag gesloten, dit betekent dat de check-in op deze dag in Badhotel Domburg plaatsvindt. Hiernaast is ook het ontbijt en check-out op dinsdag t/m vrijdag in Badhotel Domburg. Het hotel ligt op een steenworp afstand van By Juuls.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden
Wij hanteren voor al onze boekingen de uniforme voorwaarden Horeca Nederland, te downloaden op www.khn.nl. Let op dat hierna genoemde annuleringsvoorwaarden enige andere genoemde voorwaarden in de uniforme voorwaarden teniet doen.

Annuleringsvoorwaarden
De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op rechtstreekse boekingen geplaatst via een rechtstreeks kanaal, dat wil zeggen telefonisch, via e-mail of online op onze eigen website.

Externe boekingskanalen hanteren eigen voorwaarden. Voor annuleringen via dergelijke boekingskanalen dient u zich tot de desbetreffende organisatie te wenden en gelden altijd de voorwaarden waar u daar de boeking onder aan gegaan. Helaas kunnen wij niet in gaan op speciale verzoeken tot vermindering van annuleringskosten.

Bij annulering:

 1. Meer dan 1 maand voor de aankomstdatum is de gast niet gehouden enig bedrag te betalen.
 2. Meer dan 14 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 15% van de reserveringswaarde te betalen.
 3. Meer dan 7 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 35% van de reserveringswaarde te betalen.
 4. Meer dan 3 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde te betalen.
 5. Meer dan 24 uur voor de aankomstdatum is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde te betalen.
 6. 24 uur of minder voor de aankomstdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen.

Indien u niet komt opdagen (No-Show) wordt er 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht en van uw creditcard afgeschreven. Indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde uitcheckdatum, betaalt u de volledige reissom (100%).