Boek een kamer

Wil jij je graag verder ontwikkelen met koken en jouw creativiteit uiten in een professionele keuken? Kom dan By Juuls werken!

Wat ga je doen?

Als keukenhulp ondersteun je onze zelfstandig werkende koks bij het maken van de lekkerste gerechten. Je helpt bij de voorbereidingen, het opmaken van de borden, de voorgerechten, nagerechten en natuurlijk houd je de keuken netjes opgeruimd en schoon. Je komt te werken in een klein en gezellig team, waarbinnen je veel kan leren!

Wat wij jou aanbieden:

  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen bij een creatieve keuken in Domburg;
  • Salaris op basis van jouw leeftijd en ervaring;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Wat wij verder zoeken in jou:

We vinden het belangrijk dat je affiniteit hebt met koken en flexibel inzetbaar bent. Je zult voornamelijk werken in de middag en avonduren. Ervaring is een pré. Je kunt in deze functie zowel als bijbaan in de weekenden en vakanties bij ons terecht en als vaste baan, waarbij je dus ook door de weeks wordt ingezet.

Enthousiast? Solliciteer direct via onderstaand formulier of stuur jouw motivatie naar werken@byjuuls.nl t.a.v. Elise. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0118-715039 of via de mail.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.