Boek een kamer

Praktische informatie

 • Alle kamerprijzen zijn inclusief halfpension. Dit houdt in dat ontbijt en een driegangen diner zijn inbegrepen. Beide worden geserveerd in het restaurant. Dranken bij het diner zijn exclusief.
 • De receptie is geopend van 09:00 uur tot 18:00 uur.
 • Het gehele hotel beschikt over gratis WiFi.
 • Wij serveren het ontbijt vanaf  09:00 uur – 11.00 uur.
 • Voor het diner werken wij in verband met de coronamaatregelen met tijdslots van 1.5 uur. Het is mogelijk om te reserveren van 18.00 uur tot 19.30 uur of van 19.30 uur tot 21.00 uur.
 • Wij belasten uw creditcard met het totale bedrag van uw reservering. De toeristenbelasting is hierbij niet inbegrepen. Deze dient u te voldoen aan het eind van uw verblijf.
 • In de hotelkamers is één extra babybed toegestaan. Dit dient altijd bij de reservering te worden aangevraagd en is niet op alle kamers mogelijk.
 • Inchecken doet u op de dag van aankomst tussen 15:00 uur – 18:00 uur.
 • Uitchecken doet u op de dag van vertrek tussen 09:00 uur -11:00 uur.
 • Aankomst en vertrek is niet mogelijk op maandag en dinsdag.
 • Er is 1 parkeerplaats per kamer inbegrepen. Wij hebben een parkeerplaats voor onze hotelgasten op 300 meter afstand van het hotel. U heeft een sleutel nodig om op onze parkeerplaats te komen. Deze dient u op te halen bij de receptie in ons restaurant, u kunt dan ook meteen de bagage uitladen. Wij zullen u direct uitleggen hoe u bij onze parkeerplaats komt. U kunt op de dag van aankomst vanaf 14:00 uur parkeren en op de dag van vertrek uw auto laten staan op onze parkeerplaats tot 12:00 uur.
 • Huisdieren zijn in ons hotel en restaurant niet toegestaan.
 • Wij hanteren een niet-roken beleid in ons gehele hotel en restaurant. Roken is dus ook niet toegestaan op de balkons van onze hotelkamers en in de buitenruimten van het hotel en restaurant.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden
Wij hanteren voor al onze boekingen de uniforme voorwaarden Horeca Nederland, te downloaden op www.khn.nl. Let op dat hierna genoemde annuleringsvoorwaarden enige andere genoemde voorwaarden in de uniforme voorwaarden teniet doen.

Annuleringsvoorwaarden
TIJDELIJKE ANNULERINGSVOORWAARDEN WEGENS COVID-19

In deze onzekere tijden bieden wij u graag wat extra flexibiliteit. Daarom gelden onderstaande afwijkende annuleringsvoorwaarden voor de volgende boekingen, uiteraard alleen als u rechtstreeks geboekt heeft via onze website www.byjuuls.nl, via e-mail of telefonisch. Externe boekingskanalen zoals Booking.com en VVV Zeeland hanteren eigen voorwaarden. Voor annuleringen via dergelijke boekingskanalen dient u zich tot de desbetreffende organisatie te wenden en gelden altijd de voorwaarden waaronder u daar de boeking bent aangegaan. Helaas kunnen wij niet in gaan op speciale verzoeken tot vermindering van de annuleringskosten.

Boeking gemaakt na 12 mei 2020 en met aankomst tussen 20 mei 2020 en 1 juli 2020

Bij annulering:

 1. Meer dan 7 dagen voor de aankomstdatum is de gast niet gehouden enig bedrag te betalen.
 2. Meer dan 3 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde te betalen.
 3. Meer dan 24 uur voor de aankomstdatum is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde te betalen.
 4. 24 uur of minder voor de aankomstdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op bovengenoemde periode. Deze vervangen de standaardvoorwaarden. Voor boekingen die buiten de genoemde periode vallen of die gemaakt zijn voor 12 mei 2020 blijven de standaard voorwaarden onverminderd van kracht. Indien u niet komt opdagen (No-Show) wordt er 100% van het reserveringsbedrag via uw creditcard in rekening gebracht. Indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde uitcheckdatum, betaald u 100% van de totale reissom.

NORMALE ANNULERINGSVOORWAARDEN

De volgende annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing op rechtstreekse boekingen geplaatst via een rechtstreeks kanaal, dat wil zeggen telefonisch, via e-mail of online op onze eigen website.

Externe boekingskanalen zoals Booking.com en VVV Zeeland hanteren eigen voorwaarden. Voor annuleringen via dergelijke boekingskanalen dient u zich tot de desbetreffende organisatie te wenden en gelden altijd de voorwaarden waar u daar de boeking onder aan gegaan. Helaas kunnen wij niet in gaan op speciale verzoeken tot vermindering van annuleringskosten.

Boeking gemaakt met aankomst na 1 juli 2020

Bij annulering:

 1. Meer dan 1 maand voor de aankomstdatum is de gast niet gehouden enig bedrag te betalen.
 2. Meer dan 14 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 15% van de reserveringswaarde te betalen.
 3. Meer dan 7 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 35% van de reserveringswaarde te betalen.
 4. Meer dan 3 dagen voor de aankomstdatum is de gast gehouden 60% van de reserveringswaarde te betalen.
 5. Meer dan 24 uur voor de aankomstdatum is de gast gehouden 85% van de reserveringswaarde te betalen.
 6. 24 uur of minder voor de aankomstdatum is de gast gehouden 100% van de reserveringswaarde te betalen.

Indien u niet komt opdagen (No-Show) wordt er 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht en gecharged via uw creditcard. Indien u eerder vertrekt dan de gereserveerde uitcheckdatum, betaalt u 100% van de totale reissom.