Boek een kamer

By Juuls is de ideale locatie voor iedereen die de dag graag ontspannen start of halverwege de dag even tot rust wil komen. En natuurlijk ben je hier welkom om de dag sfeervol af te sluiten. Uit onze keuken komen verleidelijke gerechten met smaken van over de hele wereld. Gecombineerd met de beste wijnen beleef je hier onvergetelijke momenten.

Lunch/diner

By Juuls prikkelt je zintuigen. Met de regelmatig wisselende kaart weten we zowel vlees- als visliefhebbers te bekoren, evenals de gasten die graag vegan eten. Of je nu kiest voor een lunch of diner, je wordt verleid met wereldse geuren, smaken en kleuren. De bijzondere ingrediënten, verrassende combinaties en eigentijdse presentatie van chef Elise van Haasteren en haar keukenteam maken van een lunch of diner bij By Juuls een onvergetelijke ervaring. Natuurlijk ben je ook welkom voor een gezellige borrel. De borrelkaart is verre van standaard en bied je de mogelijkheid je eigen borrelplank samen te stellen.

Natuurlijk hebben we onze wijn- en drankenkaart met even veel zorg samengesteld. Veel dranken hebben een biologische oorsprong. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd en sluiten perfect aan bij de gerechten op onze kaart.

De sfeer bij By Juuls is zoals je in een badplaats als Domburg kunt verwachten: sfeervol en relaxt. We ontvangen met evenveel plezier een verliefd koppel voor een intiem diner als een groter gezelschap voor een heerlijke zondagmiddaglunch. Neem zeker ook je kinderen mee. Door de aangepaste porties kunnen ze kennismaken met tal van wereldse smaken.

Bij By Juuls begrijpen we wat je nodig hebt. Heerlijke gerechten en de beste wijnen. Ga maar lekker zitten. Wij verzorgen het graag voor je.

Ontdek de menukaart van By Juuls. 

Reserveren

Een tafeltje reserveren? Graag! Dat kan heel eenvoudig door op het beige Resengo icoon (rechtsonder de pagina) te klikken en je gegevens in te vullen. Natuurlijk kun je ook bellen. We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 0118-715039.

Ontbijt

Voor ontbijtliefhebbers van de relaxte soort is By Juuls de plek om de dag goed te beginnen. Alles wordt huis­gemaakt met zoveel moge­lijk biologische en seizoensge­bonden producten. Over de kof­fie kunnen we kort zijn: die is goed. Hoe start jij je dag? Met een knisperend verse croissant en versgeperste jus d’orange? Een eitje erbij of ga je voor klassie­kers, zoals roerei of wentelteefjes? Liever yoghurt, granola en vers fruit? Maak je keuze, want dit is jouw By Juuls moment. Daarná kan de dag beginnen.
Een overnachting By Juuls is inclusief ontbijt, voor gasten van buitenaf is het niet mogelijk om te komen ontbijten.

FEESTDAGEN

Tijdens de feestdagen kunt u culinair genieten in ons restaurant. De menu’s bestaan uit diverse vis- en vleesgerechten, maar vegan is ook mogelijk. We raden u aan om tijdig te reserveren.

 • Kerstmenu:
  • 3 gangendiner, € 49,- p.p.
   • bijpassend wijnarrangement, € 15,- p.p.
  • 3 gangendiner vegan, € 49,- p.p.
   • bijpassend wijnarrangement, € 15,- p.p.