Boek een kamer

Restaurant en Boutique Hotel By Juuls is geopend! Wij hanteren de richtlijnen en adviezen van het RIVM en Veiligheidsregio Zeeland. Het is van groot belang om extra alert te zijn op hygiëne en hiervoor maatregelen te treffen. Lees hier meer over welke maatregelen wij treffen.

Algemene richtlijnen voor medewerkers en gasten

  • Bij milde verkoudheidsklachten (niezen, keelpijn, loopneus, licht hoesten) of koorts blijven we thuis.
  • We geven elkaar de ruimte en schudden geen handen.
  • We wassen regelmatig onze handen, hoesten en niezen aan de binnenkant van onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes om de neus te snuiten.
  • Om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en gasten te kunnen waarborgen, dienen ten allen tijden de aanwijzingen van het hotelmanagement opgevolgd te worden.
  • Iedereen werkt met eigen schoonmaakproducten of materialen. Na gebruik laten we deze netjes en schoongemaakt achter voor onze collega’s.

Aanvullende richtlijnen:

Hotel

  • Tijdens check-in vragen wij naar uw coronatoegangsbewijs (bij gasten vanaf 13 jaar, app of papieren bewijs). Dit wil zeggen; een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag (max. 24u oud). De 1,5 meter maatregel komt hierdoor te vervallen.
  • Het reinigen van de kamer en/of het verhelpen van een technisch mankement, wordt alleen gedaan als u niet aanwezig bent op de kamer.

Lunch en diner

  • Vanaf 11.00 uur kunt u genieten in ons restaurant of terras.
  • Bij aankomst vragen wij naar uw coronatoegangsbewijs (app of papieren bewijs). De 1,5 meter maatregel komt hierdoor te vervallen.
  • Een reservering kunt u van te voren  plaatsen, via de Resengo icoon rechtsonder de webpagina.