Boek een kamer

Dit ga je doen

Als zelfstandig werkend kok verras jij onze gasten dagelijks met heerlijke creaties om zo de ultieme gastervaring te creëren. Wij bieden een creatieve werkomgeving waarin we professionele en persoonlijke groei stimuleren. Jij wordt breed inzetbaar in de keuken en bent hier dus verantwoordelijk voor alle gerechten. Daarnaast zorg je uiteraard voor goede voorbereidingen, een opgeruimde en schone keuken en zorg je dat de kwaliteit aan alle normen voldoet.

Je komt te werken in een kleine keuken, in een klein en gezellig team. Meerdere keren per jaar wordt de menukaart gewijzigd, dus jouw ideeën zijn van harte welkom! In deze functie kun je zowel parttime als fulltime aan de slag, uren en eventueel vaste dagen zijn in overleg. We zijn heel het jaar geopend, waardoor je kunt rekenen op een stabiele baan.

Wat wij jou aanbieden:

  • Salaris op basis van jouw ervaring en in overleg vanaf € 2.300, – bij een fulltime dienstverband;
  • Jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Voor € 20, – per jaar een parkeervergunning voor Domburg;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband en 8% vakantiegeld;
  • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en trainingen;
  • Fiets- en sportregeling;
  • Overige leuke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve verzekeringen, onvergetelijke personeelsfeestjes en kortingen op behandelingen in de spa, overnachtingen of diner!

Daarnaast zorgen we dat het rooster ruim van tevoren bekend is, zodat je gemakkelijk wat kunt plannen. Ook houden we rekening met jouw wensen qua vrije dagen. Op vakantie tijdens de landelijke vakantieperiodes is bij ons geen probleem, wel krijgen medewerkers met schoolgaande kinderen voorrang.

Wat wij verder zoeken in jou:

We vinden het belangrijk dat jij al ervaring hebt met koken in een restaurant, of je deze ervaring nu hebt opgedaan tijdens jouw stage of bij vorige werkgevers maakt voor ons niet uit. Daarnaast is het belangrijk dat je een gemotiveerde instelling hebt.

Kom jij werken bij By Juuls? Dan zien wij je sollicitatie graag tegemoet! Solliciteren kan via onderstaand formulier of door je motivatie te sturen naar werken@byjuuls.nl t.a.v. Elise. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 0118-715039 of via de mail.

Max. bestandsgrootte: 32 MB.