Boek een kamer

Domburg
By Juuls bevindt zich hartje centrum van Domburg, in de gezellige hoofdstraat. Hier is het zowel in de zomer, als in de winter een belevenis. Er zijn diverse restaurants, cafés en winkels en er worden jaarlijks terugkerende evenementen georganiseerd.

Strand
Het badstrand van Domburg staat in de top 11 van mooiste stranden van Zeeland en dat is niet voor niets. Het brede zandstrand loopt door tot aan Westkapelle en staat bekend om zijn karakteristieke paalhoofden, de strandcabines en de mondaine sfeer.

Gezonde badplaats
Domburg is, samen met Cadzand, de enige kustplaats in Zeeland die voldoet aan de kwaliteitscriteria van het Europäischen Heilbäderverband voor Thalassotherapie. De ligging aan zee is gezond voor lichaam en geest. Het predicaat heilzaam krijgt een badplaats alleen als de heilzame werking van zeewater, het klimaat, en de bodemproducten is onderzocht en heilzaam is verklaard. Een paar dagen uitwaaien in Domburg is dus niet alleen genieten, maar ook nog eens gezond!

De Manteling
Domburg grenst aan de Manteling, dit natuurgebied biedt bescherming tegen de soms felle zeewind. Het gebied reikt van Domburg tot Oostkapelle en is vrije natuur, dit betekent dat de natuur de vrije loop gelaten wordt. De Middelburgse elite bracht graag in de Manteling van Domburg de zomerseizoenen door vanaf de 17e tot de 19e eeuw. Vanaf de 20e eeuw werden veel huizen permanent bewoond. Vandaag de dag biedt de Manteling prachtige natuur-, wandel-, en fietspaden en stranden. Meer ontdekken over de Manteling? Dan is een bezoek aan Terra Maris zeker de moeite waard. Terra Maris is gevestigd naast Kasteel Westhove en biedt afwisselende tentoonstellingen aan.

Kunstenaars
Sinds de 19e eeuw is Domburg een inspiratie voor diverse kunstenaars, zoals Jan Toorop en Piet Mondriaan. Dit doordat het heldere licht in Domburg schijnt zoals nergens anders.  Zo zijn er in het duingebied informatieborden op verschillende plekken die Mondriaan gebruikte om zijn schetsen te maken.